جهاددانشگاهی به رفع مسائل استان کمک کند

سرپرست دفتر برنامه ریزی، بودجه و تحول اداری استانداری مرکزی با اشاره به ظرفیتهای جهاد دانشگاهی، خواستار همکاری این نهاد در رفع مسائل استان بویژه در حوزه تحول اداری شد.
مجله تیتر ۱۲ به نقل از ایسنا/مرکزی سرپرست دفتر برنامه ریزی، بودجه و تحول اداری استانداری مرکزی با اشاره به ظرفیتهای جهاد دانشگاهی، خواستار همکاری این نهاد در رفع مسائل استان بویژه در حوزه تحول اداری شد.
مجید طاعتی در بازدید از جهاد دانشگاهی استان مرکزی، با اشاره به بازدید انجام شده از جهاد دانشگاهی کشور اظهار کرد: ظرفیت خوبی در جهاد دانشگاهی کشور وجود دارد و براساس بازدیدی که انجام شد، باید گفت در جهاد دانشگاهی استان نیز ظرفیتهای بالقوه زیادی هست که با تلاش جهادگران بالفعل خواهد شد.
وی افزود: حل مسائل و چالشها تنها از مسیر علم و دانش امکانپذیر است و امید است که همافزاییهای علمی که در قالب تعامل با مراکز علمی استان به دنبال ایجاد آن هستیم، به نتیجه مطلوب برسد بویژه اینکه این همافزایی شاید منتج به ایجاد یک نظامواره در حوزه مسائل نیز بشود.
طاعتی با بیان اینکه دولت چهاردهم در حوزه درون ساختاری، بدنبال بازسازی و بهینهسازی خود و تطبیق دادن خود با شرایط روز است، افزود: این مهم، از رویکردها و وظایف اصلی دولت است و بدون پیگیری این مهم، رسیدن به توفیقات قابل انجام نیست. امید است این بهینهسازی منجر به تغییرات بهینه ملموس و محسوس در زندگی مردم شده و در رفع مسائل و مشکلات آنها موثر واقع شود.
وی با تاکید بر لزوم تلاش برای تحقق برنامه هفتم توسعه و دنبال کردن آن برای رسیدن به رشد ۸ درصدی پیشبینی شده در این برنامه، اظهار کرد: رسیدن به این میزان رشد، از مدخل بهرهوری امکانپذیر است.
طاعتی تصریح کرد: در بحث بهره وری، علیرغم همه ظرفیتهای علمی و انسانی موجود در کشور، یا در بسیاری از حوزهها دیتای قابل اتکا نداریم یا اینکه اگر این ظرفیتها به صورت بالقوه موجود است، نتوانستهایم آنها را بالفعل کرده و مسئلهای از مسائل مرد را رفع کنیم. در حال حاضر پژوهشهای بسیاری وجود دارد که در سنوات قبل انجام شده ولی کمتر تبدیل به واقعیات میدانی موثر در زندگی مردم شده است.
وی در ادامه با بیان اینکه از چند ماه قبل با همراهی استاندار، سعی کردیم مدلی از تحول را ارائه دهیم که مبتنی بر هوش مصنوعی باشد، افزود: در این مدل بدنبال رفع مشکلات دولت و افزایش بهرهوری و حل مشکلات منابع انسانی و بهبود شرایط انگیزشی در کارکنان دولت هستیم و هسته آن بر هوش مصنوعی استوار است.
طاعتی اظهار کرد: این مدل مورد پسند وزارت کشور قرار گرفته و وزیر قول همکاری در این رابطه داده است و امیدواریم این اقدام نقطه عطفی در مسیر تحول اداری شده و اراک پایلوت این اقدام باشد.
وی خواستار همکاری ایسپا با دفتر برنامهریزی و تحول اداری استانداری در حوزههای یاد شده شد و افزود: علیرغم همه ظرفیتهای موجود، اما مسئولان در کارگروه های اصلی تصمیمگیر استان براساس رویههای ثابت تصمیم میگیرند، این یک مسئله است که باید آنرا در همکاری با جهاد دانشگاهی حل کنیم.
طاعتی همچنین با اشاره به اهمیت مهارتآموزی، بر لزوم حرکت ظرفیتهای دانشگاهی استان به سمت حل مسائل تاکید کرد و گفت: اثربخشی آموزشها برای کارکنان دولت نیز بسیار حائز اهمیت است.
وی با بیان اینکه اثربخشی آموزشها در حوزه کارکنان دولت در استان که تعداد آنها به بیش از ۵۰ هزار نفر میرسد، در حال حاضر چندان مطلوب نیست، خواستار همکاری جهاد دانشگاهی با دفتر تحول اداری استانداری در رفع این مشکل شد و گفت: باید شتاب کار را در این حوزه بالا ببریم. باید بر روی روشهای ارائه آموزش و نیازهای موجود در این حوزه کار بیشتری انجام شود و از روشهای جدید و به روز دنیا عقب نمانیم.
سرپرست دفتر برنامهریزی، بودجه و تحول اداری استانداری مرکزی، از بخش های مختلف جهاد دانشگاه استان بازدید و با جهادگران گفت و گو کرد.
پایان