طرز تهیه دسر مگنولیا + مواد لازم و نکات کاربردی
دسر مگنولیا یک دسر شیرین و لایه لایه است که بنا بر ذائقه خود میتوانیم با انواع مواد اولیه آن را آماده و نوش جان کنیم.
به گزارش خبرگزاری ایمنا، دسر مگنولیا یک دسر کرمی و خوشمزه به صورت لایه لایه است که میتوان آن را در جام یا لیوان سرو کرد. این دسر معمولاً با لایههای بیسکویت خرد شده، کرم و میوههایی مانند موز یا توت فرنگی تهیه میشود و به دلیل ظاهر زیبا و طعم لذیذش، یک انتخاب عالی برای مهمانی و دورهمیها است.
مواد لازم برای تهیه مگنولیا موزی
دسر مگنولیا در طعمهای گوناگون تهیه میشود، هر کسی بنا بر طبع و ذائقه خود یا مهمانانش میتواند دسر مگنولیا را وانیلی، شکلاتی یا نسکافهای تهیه کند؛ همینطور این دسر را میتوان با انواع کیکها و بیسکویتهای آماده مثل کیک اسفنجی شکلاتی یا بیسکویت پتی بور و نیز انواع میوهها مانند انبه، توت فرنگی، موز و… تهیه کرد.
نام مواد | مقدار |
---|---|
آرد سفید قنادی | ۳ قاشق غذاخوری |
نشاسته ذرت | ۳ قاشق غذاخوری |
شکر | ۲/۱ پیمانه |
شیر | ۳ پیمانه |
موز | ۱ عدد |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
وانیل | ۲/۱ قاشق مرباخوری |
کیک یا بیسکویت پتی بور | ۱ پیمانه |
خامه صبحانه | ۵۰ گرم |
گردو خرد شده | ۲/۱ پیمانه |
طرز تهیه دسر مگنولیا
مرحله اول
ابتدا شیر را درون یک ظرف بریزید سپس نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید. حواستان باشد که شیر را به خوبی هم بزنید تا نشاسته ذرت به طور کامل در شیر حل شود.
مرحله دوم
زرده تخم مرغ را با چنگال هم زده و به مخلوط شیر و نشاسته ذرت اضافه کنید. در این مرحله باید مواد را دائماً هم بزنید تا تخم مرغ نپزد و یا مواد گلوله گلولهای نشوند.
مرحله سوم
سپس آرد، شکر و وانیل را نیز به مخلوط روی حرارت بیفزایید و کاملاً هم بزنید تا مواد به خوبی با یکدیگر ترکیب شده و مایعی مانند فرنی صاف و یکدست درست شود؛ به یاد داشته باشید در این مرحله دائم باید مواد را هم زد تا ته نشین یا گلوله گلوله نشود.
مرحله چهارم
پس از رسیدن مواد به غلظت مناسب، خامه صبحانه را به مواد افزوده و با همزن دستی هم بزنید، سپس مواد را از روی حرارت بردارید تا کمی خنک شود.
مرحله پنجم
بعد از سرد شدن مواد آنها را از صافی رد کنید تا مایه یکدستی حاصل شود.
مرحله ششم
میوههای مد نظر برای تهیه مگنولیا را خرد کنید و کنار بگذارید.
مرحله هفتم
بیسکوئیت و یا کیک را خرد کنید و کنار بگذارید.
مرحله هشتم
ظرف مخصوص مگنولیا را انتخاب کنید و اطراف دیواره ظرف را از انواع میوهها پر کنید. البته چون این دسر مگنولیای موزی است؛ اطراف دیواره کاملاً با موز پر میشود.
مرحله نهم
سپس مقداری از کیک، بیسکوئیت و یا مخلوطی از هر دو را در ته ظرف بریزید و مواد دسر مگنولیا را روی آنها بریزید و به صورت لایه به لایه این کار را تکرار کنید.
مرحله دهم
روی مگنولیا را میتوان با انواع میوهها، خامه، گردو و… تزئین کنید و دسر را به مدت ۳ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزه گردو، مواد دسر مگنولیا و موز به خوبی ترکیب شوند.
نکات مهم در تهیه دسر مگنولیا
- دسر مگنولیا را در ظرفهای شیشهای تکنفره، مثل لیوانهای پایه کوتاه، پیالههای گود یا گیلاس تهیه کنید تا ظاهر جذابتری داشته و سرو آن نیز آسانتر باشد.
- در تهیه دسر مگنولیا میتوانید از هر نوع میوهای که در دسترس است استفاده کنید، همین امر دسر مگنولیا را یک دسر چهار فصل کرده است.
- لایه آخر دسر مگنولیا باید از مواد پودینگ مانند باشد.
- برای تزئین روی دسر مگنولیا میتوانید از سس شکلات آماده استفاده کنید.
- به جز سس شکلات، روی دسرهای مگنولیا را میتوان با انواع ترافل، شکلات خرد شده، اسمارتیز، خامه فرم گرفته قنادی و… تزئین کرد.
- در دسر مگنولیا میتوانید از پودر انواع آجیلها مانند پودر گردو، پودر بادام و… استفاده کنید.
- در نظر داشته باشید هر چه میزان استراحت دسر مگنولیا در یخچال بیشتر باشد، طعمها بهتر با هم ترکیب شده و دسر شما خوشمزهتر خواهد شد.
- دسر مگنولیا یک دسر چهار فصل است، آن را برای جشنها و مهمانیهایتان تهیه کنید و لحظات شاد و لذت بخشی را تجربه کنید.