فناوری

از ریزرایانه ضد هک چین تا مهار رشد سرطان با یک داروی طلایی

دنیای علم و فناوری امروز پنجشنبه ۸ آذر ۱۴۰۳ راوی اخبار مختلفی بود که در این بسته خبری به طور خلاصه آنها را از نظر می‌گذرانیم.

دنیای علم و فناوری امروز پنجشنبه ۸ آذر ۱۴۰۳ راوی اخبار مختلفی بود که در این بسته خبری به طور خلاصه آنها را از نظر می‌گذرانیم.

به گزارش مجله تیتر ۱۲ به نقل از ایسنا، جهان علم و فناوری در روزی که گذشت، خبرهای گوناگونی برای ما داشت که در این بسته خبری به گزارش خلاصه‌ای از آنها خواهیم پرداخت.

از تصویری از خداحافظی دومین ماه زمین و ساخت ریزرایانه چینی که هک نمی‌شود تا تقلید صدای انسان توسط هوش مصنوعی به شکلی کاملا واقعی و غیر قابل تشخیص و کاهش سرعت رشد تومورهای سرطانی با یک داروی طلایی، همگی از جمله اخبار مهم امروز بودند.

گفتنی است که شما مخاطبان ارجمند می‌توانید با کلیک بر روی هر یک از تیترها که به رنگ آبی درآمده‌اند، به محتوای خبر مورد نظر خود دسترسی داشته باشید.

تصویری از خداحافظی «ماه کوچک» با زمین

ستاره‌شناسان از ماه دوم زمین در حال دور شدن از زمین عکس گرفتند.

چین ریزرایانه ضد هک ساخت

میکروکامپیوتر یا ریزرایانه ۳ هسته‌ای چین که با یک چهارم اندازه رقیب آمریکایی خود، دارای قابلیت مقابله با هکرها است.

کاهش سرعت رشد تومورهای سرطانی با یک داروی طلایی

یک داروی مبتنی بر طلا رشد تومورهای سرطانی را تا ۸۲ درصد کُند می‌کند و عملکرد بهتری از شیمی‌درمانی ارائه می‌دهد.

آیا می‌توانید صدای انسان را از هوش مصنوعی تشخیص دهید؟

سازنده‌های گفتار مبتنی بر هوش مصنوعی اکنون این توانایی را دارند که مکالمات صوتی ایجاد کنند که به شکل ترسناکی شبیه به صدای واقعی یک انسان است و لهجه‌ها، زمزمه کردن‌ها را شبیه‌سازی می‌کند و حتی می‌تواند نسخه‌ای مشابه صدای یک انسان واقعی ارائه دهد. پس چگونه می‌توان صدای هوش مصنوعی را از صدای انسان واقعی تشخیص داد؟

اولین ابزارهای علمی کاوشگر «اروپا کلیپر» در فضا باز شد

کاوشگر «اروپا کلیپر» ناسا اولین ابزارهای علمی را در مسیر مشتری به کار گرفت.

روش‌های آینده پژوهی برای تدوین چشم‌انداز ملی

چهارمین نشست از سلسله نشست‌های «چشم انداز آینده ایران» و یک‌صد و نود و سومین نشست علمی-تخصصی مرکز پژوهش‌های توسعه و آینده‌نگری تحت عنوان «روش‌های آینده پژوهی برای تدوین چشم انداز ملی» برگزار می‌شود.

لزوم جهش صنعت معدن باتکیه‌بر فناوری‌های داخلی

در دو پنل تخصصی با حضور نمایندگان صنعت معدن و فعالان زیست‌بوم نوآوری که به همت منطقه بین‌المللی نوآوری ایران و در حاشیه نمایشگاه صنعت معدن برگزار شد، بر ضرورت همکاری هرچه بیشتر این دو بخش برای توسعه فناوری‌های داخلی و رفع نیازهای صنعت معدن تأکید شد.

از شکل‌گیری «صندوق پژوهش و فناوری تخصصی در حوزه دام و طیور» در سطح ملی حمایت می‌کنیم

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به وجود ظرفیت‌های بسیار خوب به‌ویژه در حوزه دام و طیور در سطح استان گلستان خطاب به فعالان اقتصادی استان و اعضای اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گرگان گفت: در حوزه زنجیره دام و طیور باید نگاه ملی داشته باشید و از این منظر، از شکل‌گیری «صندوق پژوهش و فناوری تخصصی در حوزه دام و طیور» در سطح ملی با مشارکت بخش خصوصی حمایت می‌کنیم.

نشست نقش دانش حقوق در حکمرانی مطلوب برگزار می‌شود

پیش نشست کارگروه تخصصی حقوق شورای تحول و ارتقاء علوم انسانی، با موضوع “نقش دانش حقوق در حکمرانی مطلوب” امروز برگزار می‌شود.

خطر نابودی درخت زرشک بی‌دانه/پسته جای «گنج طلایی طبیعت» می‌نشیند

درخت زرشک بی‌دانه تنها گونه بومی است که در ایران و در استان خراسان جنوبی رویش دارد، ولی کشاورزان به دلایل اقتصادی و ناآگاهی از ارزش‌های آن، اقدام به از ریشه کندن این درختان و جایگزین کردن درخت پسته می‌کنند و این در حالی است که اگر اطلاع‌رسانی در زمینه ارزش‌های این درخت صورت گیرد، می‌تواند در اقتصاد منطقه اثرگذار باشد، ضمن آنکه ایران می‌تواند با این گنجینه طبیعی به پرچمدار صنعت بربرین در جهان تبدیل شود.

پایان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا