فناوری

افزایش مصرف غذاهای فرآوری شده در نوجوانان

به گزارش مجله تیتر ۱۲ به نقل از برنا؛ افزایش مصرف روزانه این نوع غذاها، نگرانی‌ها را افزایش داده است چرا که غذا‌های حاوی مواد تولید شده مانند امولسیفایر، نگهدارنده‌ها، شیرین‌کننده‌ها و طعم‌دهنده‌ها عامل اصلی افزایش چاقی، دیابت نوع ۲ و سرطان هستند.

دانشمندان دانشگاه‌های کمبریج و بریستول خاطرات غذایی را که تقریبا ۳۰۰۰ نوجوان در نظرسنجی ملی رژیم غذایی و تغذیه انگلستان بین سال‌های ۲۰۰۸ و ۲۰۱۹ نگهداری می‌کردند، تجزیه و تحلیل کردند.

طبق نتایج منتشر شده در مجله تغذیه اروپاف به طور متوسط ۶۶ درصد از مصرف انرژی آن‌ها از UPFs بود، اگرچه کاهش کمی از ۶۸ درصد به ۶۳ درصد در طول دهه وجود داشت، اما مصرف بین گروه‌های خاص به طور قابل توجهی متفاوت بود.

نویسنده اصلی یانینا چاوز اوگالده، از واحد اپیدمیولوژی شورای تحقیقات پزشکی (MRC) در دانشگاه کمبریج، گفت: «الگو‌ها و شیوه‌‎های غذایی نوجوانان تحت تأثیر عوامل بسیاری از جمله محیط خانه، بازاریابی که در معرض آن قرار می‌گیرند و تأثیر دوستان و همسالان آن‌ها است، اما نوجوانی هم زمان مهمی در زندگی ما است که رفتار‌ها شروع به ریشه‌دار شدن می‌کنند

استر ون سلوئیس، یکی دیگر از محققان، گفت: «غذا‌های فوق فرآوری شده راه‌حل‌های راحت و اغلب ارزان‌تری برای خانواده‌های فقیر در زمان و درآمد ارائه می‌دهند، اما متاسفانه بسیاری از این غذا‌ها هم ارزش غذایی ضعیف را ارائه می‌دهند.»

پایان

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا