ترور هدفمند اهالی رسانه در جنوب لبنان برای ادامه جنایات
رژیم صهیونیستی در ادامه جنایات افسارگسیخته اش اقدام به ترور سه خبرنگار لبنانی کرده درحالی که آنها در اقامتگاه مخصوص خبرنگاران درحال استراحت بودند. این اقدام در ادامه سیاست این رژیم در قتل رسانه ای ها با هدف کتمان جنایاتش در لبنان است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری تسنیم، رژیم صهیونیستی در ادامه حملات وحشیانه و غیرانسانی خود در لبنان، محل اسکان تیم فیلمبرداری شبکههای تلویزیونی «المنار» و «المیادین» را با موشک هدف قرار داد و سه نفر از جمله دو تصویربردار شبکههای تلویزیونی مذکور و یک عضو تیم فنی المیادین را به شهادت رساند.
صهیونیستها در ساعات بامدادی محل اقامت «وسام قاسم» تصویربردار شبکه المنار، «غصان نجار» تصویربردار شبکه المیادین و «محمد رضا» مسئول امور فنی این شبکه را در روستای حاصبیا، بمباران کردند.
پدرشهید «وسام قاسم» در گفتگویی کوتاه با خبرنگار تسنیم در جنوب لبنان گفت: به صهیونیستها میگوییم، همانطور که در سال۲۰۰۰ و ۲۰۰۶ لبنان را آزاد کردیم و بار دیگر به خانه و کاشانه خود برگشتیم، دوباره آنرا آباد میکنیم. انشالله به برکت خون این شهدا و جوانان شهید به عیتاالشعب و روستاهای خط مقدم باز خواهیم گشت.
صهیونیستها طی یکسال گذشته بیش از یکصد خبرنگار و تصویربردار را در غزه و جنوب لبنان هدف قرار دادهاند تا مانع از انعکاس جنایات افسارگسیخته این رژیم در حق مردم بی دفاع غزه و لبنان شوند.
«حسین بزی»، تصویربردار المیادین به خبرگزاری تسنیم گفت: آشکار است که المیادین آنها را خشمگین کرده، المیادین آنها را به درد آورده. سلاح تصویر و رسانه، دشمن را به درد آورده، به ویژه پس از شروع جنگ زمینی و انتقال واقعیتهای جاری توسط خبرنگارانمان که در مناطق مختلف جبهههای نبرد پراکنده هستند.
«ابراهیم الموسوی»، نماینده پارلمان لبنان درخصوص واکنش دولت لبنان به جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در هدف قراردادن اصحاب رسانه در نهادها و مجامع بینالمللی گفت: ما از جنایتی مستمر صحبت میکنیم که طی آن هرکسی که بخواهد جنایات این دشمن را آشکار کند، هدف قرار گرفته میشود. این یک جنایت جنگی تمام عیار است که دشمن دست به آن میزند و اگر جامعه بینالمللی، نهادهای حقوقی بینالملل و طرفهای ذیربط و اتحادیههای بینالمللی، یونسکو، سازمان ملل و شورای امنیت به نقش خود در برقراری صلح عمل میکردند و دشمن را وادار به پرداخت بهای جنایاتش میکردند، به این نقطه نمیرسیدیم.
پایان