تغییر ساعت کاری کارکنان صنعت نفت ابلاغ شد
اداره کل تدوین و هماهنگی مقررات اداری و استخدامی وزارت نفت تغییر ساعات کاری کارکنان صنعت نفت را از اول دی تا ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ ابلاغ کرد.
به گزارش خبرنگار شانا، تغییر ساعات کاری کارکنان صنعت نفت با توجه به بخشنامه دولت برای مدیریت بهینه مصرف انرژی و حفظ پایداری شبکه سراسری برق و گاز کشور و با هدف تأمین آسایش آحاد مردم و عدم وقفه در خدمترسانی ابلاغ شد.
بر اساس این ابلاغیه، ساعت کاری کارکنان صنعت نفت در تهران از ساعت ۸ تا ۹ بهصورت شناور است و ساعت خاتمه کار بر اساس ساعت ورود بین ۱۴ تا ۱۵ خواهد بود. در سایر مناطق، ساعت آغاز به کار ۸ صبح و ساعت خاتمه کار ۱۴ است.
متن این ابلاغیه به شرح زیر است:
«با عنایت به مفاد بخشنامه شماره ۹۲۷۲۳ مورخ ۱۴۰۳/۹/۲۶ معاون محترم رئیسجمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، بهمنظور مدیریت بهینه مصرف انرژی و حفظ پایداری شبکه سراسری برق و گاز کشور و با هدف تأمین آسایش آحاد مردم و عدم وقفه در خدمت رسانی در ارتباط با ساعات کار کارکنان به استحضار میرساند:
۱- از اول دی تا ۳۰ بهمن امسال، ساعت شروع به کار واحدهای روز کار عادی مستقر در شهر تهران بهصورت شناور از ۸ تا ۹ صبح و پایان آن مطابق با ساعت شروع از ۱۴تا ۱۵ و در سایر مناطق، ساعت آغاز به کار ۸ صبح و ساعت خاتمه کار ۱۴ است.
مابقی ساعات کار موظفی مطابق با مقررات مجری با تمهیدات لازم از طریق دورکاری کارکنان جبران خواهد شد. بدیهی است در شرایط دورکاری کارکنان مطابق برنامه تنظیمی مدیریت ذیربط باید آمادگی انجام امور محوله سازمان را داشته باشند.
۲- تمامی واحدها/ مدیریتها/ شرکتهای تابع (به استثنای بیمارستانها و مراکز بهداشتی و درمانی) موظفند همزمان با ساعت آغاز به کار وسایل گرمایشی و روشنایی را روشن و یک ساعت قبل از ساعت خاتمه کار (در مناطق سردسیر همزمان با ساعت خاتمه کار) وسایل گرمایشی و همزمان با ساعت خاتمه کاری، وسایل روشنایی را خاموش کنند.
خاموش بودن تمامی وسایل گرمایشی و روشنایی در ساعات و ایام تعطیل الزامی است. استفاده از وسایل گرمایشی برقی و گازی مازاد بر تأسیسات گرمایشی ساختمانهای دولتی، از سوی کارکنان ممنوع است.
۳- اجرای مفاد این بخشنامه نباید هیچ خدشهای در نحوه پاسخگویی و تداوم ارائه خدمت ایجاد کند، لذا با عنایت به شرایط عملیات صنعت نفت در تأمین پایدار انرژی تأکید میشود کاهش حضور کارکنان به هیچ عنوان نباید منجر به ایجاد وقفه و خلل در انجام عملیات اصلی صنعت نفت شامل تولید، بهرهبرداری، انتقال، پالایش، توزیع و …، همچنین مأموریت فرعی شرکتها/ مدیریتها شود.
مسئولیت حسن اجرای مفاد فوق بهعهده مدیران ذیربط در سطوح مختلف صنعت نفت است.»
منبع: شانا