فناوری

تولید مکمل غذایی جهت افزایش فعالیت مغز

متخصصان دانشگاه فدرال قفقاز شمالی در یک طرح مشترک با پزشکان مغز و اعصاب و به سفارش یک شرکت صنایع تغذیه، نوعی مکمل غذایی تولید کرده‌اند که کارکرد مغز را بهبود می‌بخشد.

به گزارش مجله تیتر ۱۲ به نقل از برنا؛ این گروه تحقیقاتی برای اولین بار توانسته است سطح بالایی از نانومواد آهن، منیزیم، سلینیوم، کلسیم، روی و برخی شبه‌فلزات را در قارچ‌های موسوم به جوجه‌تیغی (هریسیوم) ایجاد کنند. در آزمایش‌های بالینی صورت‌گرفته، استفاده از این مکمل توانسته است به رشد و بازسازی سلول‌های عصبی، بهبود حافظه، بهبود دفاع از سیستم عصبی و فعال‌شدن مغز بیانجامد.

متخصصان در تولید این ماده، به‌کمک یک رایانه پیشرفته از مدل‌سازی کوانتومی-شیمیایی استفاده کرده‌اند. این محصول اکنون برای فروش در فروشگاه‌ها قرار گرفته است.

پایان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا