بین الملل

جورج عبد الله، مبارز برجسته لبنانی پس از ۴۱ سال از زندان فرانسه آزاد شد

وکیل جورج عبدالله، مبارز برجسته لبنانی اعلام کرد که دادگاه فرانسه حکم آزادی او را که ۴۱ سال در زندان فرانسه بود صادر کرده و او امروز آزاد خواهد شد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، جورج ابراهیم عبدالله، مبارز برجسته لبنانی علیه رژیم صهیونیستی، امروز جمعه پس از ۴۱ سال از زندان‌ فرانسه آزاد شد. 

پیش‌تر اعلام شده بود که جورج عبدالله فردا شنبه از زندان آزاد می‌شود ولی وکیل وی اعلام کرد که تغییر زمان آزادی جورج عبد الله از شنبه به امروز با هدف جلوگیری از جشن استقبال او در بیروت صورت گرفته است.

وکیل وی اظهار داشت: خانواده جورج عبد الله و همراهانش آماده استقبال از او هستند و از همه دعوت می‌کنم که امروز ساعت یک بعدازظهر در فرودگاه بیروت حضور داشته باشند.

کمپین ملی آزادی جورج عبدالله نیز به نوبه خود از همه مردم خواست که در تجمع بزرگ مردمی در جاده منتهی به فرودگاه بیروت برای استقبال از او که از ساعت ۱ بعد از ظهر آغاز می‌شود، شرکت کنند.

به گزارش تسنیم، جورج ابراهیم عبدالله مبارز لبنانی علیه رژیم صهیونیستی در سال ۱۹۵۱ در روستای القبیات در منطقه عکار لبنان دیده به جهان گشود، وی بعد از اتمام تحصیلاتش مبارزات ضدصهیونیستی خود را در شاخه‌های مختلف آغاز کرد و جنبش متبوع وی در سال‌های ۱۹۸۱ و ۱۹۸۲ میلادی ۵ عملیات را انجام داد. عبدالله در یکی از سفرهای خود به فرانسه در سال ۱۹۸۴ بعد از اینکه از سوی عناصر موساد و مزدوران لبنانی این سازمان جاسوسی تحت تعقیب قرار گرفت، به‌بهانه همراه داشتن کارت شناسایی جعلی بازداشت شد.

شیخ نعیم قاسم، دبیرکل حزب‌الله لبنان در دیدار با اعضای خانواده جورج عبدالله تأکید کرد که موضوع اسارت این مبارز لبنانی یکی از پرونده‌های مقاومت است که حزب‌الله به‌طور مستمر به آن اهتمام ویژه دارد. دولت فرانسه با آزاد نکردن جورج عبدالله، ابتدایی‌ترین قوانین حقوق بشری را زیر پا گذاشته است. ادامه بازداشت جورج عبدالله لکه ننگی در کارنامه فرانسه است که تنها با آزادسازی او پاک می‌شود.

با وجود اینکه دستگاه قضایی فرانسه با شرط ترک خاک این کشور، سال‌ها قبل حکم آزادی عبدالله را صادر کرده بود اما دولت فرانسه همچنان تحت فشارهای آمریکا از اجرای این حکم خودداری می‌کرد. جورج عبدالله که همه جوانی خود را در زندان گذرانده اکنون قرار است در سن ۷۴ سالگی آزاد شود.

پایان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا