اقتصاد

خوداتکایی در تولید نهاده،ضامن خودکفایی تولید پایدار غذای سالم

نماینده ولی فقیه در وزارت جهادکشاورزی خودکفایی در تولید کود و بذر را ضامن امنیت غذایی و زمینه ساز تولید غذای سالم عنوان کرد.

به گزارش برنا،آیت الله سید حسن ربانی در دیدار با مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی اظهار کرد:برای ارتقاء فرهنگ دینی و سلامت کارکنان باید رشد مذهبی و دینی را افزایش داد.

وی ادامه‌داد: شرکت خدمات حمایتی کشاورزی حامی تولید غذا در کشور است و اقدامات این مجموعه در راستای خودکفایی کشاورزی و استقلال غذای جامعه پی‌ریزی شده است.

نماینده ولی فقیه در وزارت جهادکشاورزی گفت:برای رسیدن به امنیت غذایی پایدار با خودکفایی در تولید کود،بذر میتوان غذای سالم مردم را تامین کرد.

آیت الله ربانی در ادامه تصریح کرد:همدلی و همراهی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی می‌تواند کشور را  برای رسیدن به اهداف عالی در زمینه غذای سالم یاری رساند. 

مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی هم در این دیدار به اقدامات این مجموعه اشاره کرد و گفت: ۳۰ پروژه خودکفایی در کشور وجود دارد که ۲۲ پروژه به بهره‌برداری رسیده است.

مهدی رسولی افزود:سال گذشته ۳ میلیون تن کود مصرف شده است که نزدیک به ۹۰ درصد آن تولید داخل بوده است.

مجری طرح خودکفایی کودهای کشاورزی گفت:با افتتاح ۸ پروژه استانی ۱/۵ میلیون تن به ظرفیت کود تولید شده در داخل کشور افزوده میشود.

پایان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا