فناوری

ساخت سامانه هوشمند تغذیه ماهی

به گزارش مجله تیتر ۱۲ به نقل از برنا؛ در همه مراکز پرورش ماهی، تغذیه آبزیان به دو صورت انجام میشود؛ به صورت دستی یا با تغذیه کننده‌های خودکار که مقدار معینی غذا را در یک زمان مشخص، رهاسازی می‌کنند.

در روش دستی، امکان رهاسازی نابرابر غذا در حوضچه‌ها وجود دارد و تغذیه‌کننده‌های خودکار نیز بدون در نظر گرفتن وضعیت ماهی‌ها، مقدار مشخصی از غذا را رهاسازی می‌کنند اما سامانه هوشمند جدید، دمای آب و وضعیت ماهی‌ها را با استفاده از حسگرهای خود بررسی می‌کند و براساس نیاز ماهی‌ها، میزان و زمان غذادهی را تنظیم می‌کند.

علاوه‌براین، در صورتی که تغییرات جدی در آب حوضچه مشاهده شد، مثلا میزان اسیدی بودن آب از حد مجاز بالاتر برود، هشدارهای لازم برای کاروَر ارسال می‌شود.

پایان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا