فناوری

سبقت ربات انسان‌نمای بوستون داینامیکس از ربات تسلا

ربات انسان‌نمای شرکت بوستون داینامیکس موسوم به اطلس(Atlas) اکنون می‌تواند قطعات خودرو را در یک کارخانه به تنهایی و بدون کمک انسان انتخاب و جابجا کند.

ربات انسان‌نمای شرکت بوستون داینامیکس موسوم به اطلس(Atlas) اکنون می‌تواند قطعات خودرو را در یک کارخانه به تنهایی و بدون کمک انسان انتخاب و جابجا کند.

به گزارش مجله تیتر ۱۲ به نقل از ایسنا، در تصاویر جدیدی که از ربات اطلس شرکت بوستون داینامیکس(Boston Dynamics) منتشر شده، این ربات انسان‌نما به ‌طور مستقل در یک فضای نمایشی کار می‌کند و قطعات موتور خودرو را بین سطل‌های شماره‌دار مرتب می‌کند.

این شرکت ادعا می‌کند که اطلس برای انجام این کارها نیازی به کنترل توسط انسان ندارد.

به نقل از انگجت، طبق توضیحات، اطلس از فناوری یادگیری ماشینی برای تشخیص تغییرات محیطی و کار در محیط‌های مختلف استفاده می‌کند.

همچنین دارای یک سیاست در اختیار گرفتن تخصصی است که به آن کمک می‌کند تا اشیاء را محکم نگه دارد و به طور مداوم وضعیت چیزی را که نگه می‌دارد، تخمین بزند.

اطلس پس از شناسایی مکان‌های سطل‌ها برای جابجایی قطعات بین آنها، بدون حرکات از پیش تعیین‌ شده به کار می‌پردازد و وظایف را به طور مستقل انجام می‌دهد.

این در حالی است که گفته می‌شود ربات‌های اپتیموس(Optimus) ساخته شرکت تسلا با وجود ادعای خودمختاری، کمک‌های انسانی از راه دور دریافت می‌کنند.

صحت این حرف نیز سوال از خود ربات‌ اپتیموس است که در یک رویداد زنده از آن در این باره پرسیده شد و پاسخ داد که به آن کمک می‌شود.

این تصاویر جدید نشان می‌دهد که اطلس در حال مرتب‌سازی و انتقال قطعات موتور خودرو به مکان‌های تعیین شده است و این کار را به خوبی انجام می‌دهد و قطعات را بدون ناراحتی و دشواری چندانی حمل می‌کند.

اطلس پس از قرار دادن یک قطعه در یک سطل، این فرآیند را برای قطعات و سطل‌های دیگر تکرار می‌کند.

ربات انسان‌نمای اطلس از زمان معرفی خود در سال ۲۰۱۳ تغییرات زیادی را از جمله تغییر از هیدرولیک به الکتریکی پس از تقریبا ۱۱ سال آزمایش تجربه کرده است و نمونه قدیمی و فعلی اطلس به طور قابل توجهی با یکدیگر متفاوت هستند.

پایان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا