وب گردی

طرز تهیه تارت توت‌فرنگی خانگی به ساده‌ترین روش

تارت توت‌فرنگی یکی از محبوب‌ترین دسرهای خانگی و مجلسی است که با ترکیب خمیر تارت ترد و کرم خوش‌طعم، همراه با توت‌فرنگی تازه، طعمی بی‌نظیر و به‌یادماندنی خلق می‌کند. این دسر خوشمزه نه‌تنها برای پذیرایی در مهمانی‌ها انتخابی خاص است، بلکه به‌راحتی می‌توان آن را در خانه تهیه کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، برای تهیه خمیر تارت می‌توان از شکر یا نمک استفاده کرد. خمیر تارت شیرین برای تهیه انواع شیرینی‌ها و دسرها استفاده می‌شود ولی خمیر تارتی که با نمک تهیه شده باشد با موادی پر می‌شود که به عنوان میان وعده یا وعده غذایی اصلی صرف شود. تارت را می‌توانید با انواع میوه‌ها و کرم‌ها پرکنید. زیبایی ظاهری و طعم خوشمزه تارت باعث شده، این شیرینی تبدیل به یک پذیرایی‌های شیک و مجلسی شود.

تارت توت فرنگی

مواد لازم برای خمیر تارت توت فرنگی

مواد لازم خمیر تارت شیرین

آرد ۲۲۰ گرم
آب یخ یا شیر ۲ ق غذا خوری
کره سرد و مکعبی خرد شده ۱۲۰ گرم
نمک ۱ ق چای‌خوری
شکر ۲ ق غذا خوری
تخم مرغ ۱ عدد

طرز تهیه خمیر تارت توت فرنگی

مرحله اول

اولین مرحله از طرز تهیه تارت توت فرنگی آماده‌سازی خمیر تارت است. با الک کردن آرد، خمیر شما بافت بسیار بهتری پیدا می‌کند. آرد را به همراه نمک ۳ مرتبه الک کنید و درون دستگاه غذاساز بریزید. ماده بعدی که به آرد اضافه می‌شود. با کمک دستگاه غذاساز آرد و کره را با هم مخلوط کنید تا شبیه به خرده نان شوند. مواد دیگری مانند پودر شکر، زرده تخم مرغ و وانیل را به مواد آرد و کره اضافه کنید. مواد در این مرحله باید به خوبی با هم ترکیب شده تا کاملاً یکدست شوند.

مرحله دوم

در مرحله دوم باید شیر سرد یا آب سرد را به مواد اضافه کنید تا یک خمیر یکدست آماده شود. در ریختن شیر دقت داشته باشید تا خمیر خیلی شل نشود. زمانی که خمیر منسجم شد آن را از دستگاه خارج و به چانه‌های مختلف تقسیم کنید. در این قسمت خمیر باید استراحت داده شود. خمیر را در کیسه پلاستیکی درون یخچال قرار بدهید و بعد از یک ساعت از یخچال خارج کنید.

مرحله سوم

بعد از درآوردن خمیر باید آن را پهن کنید و در قالب قرار بدهید. به کمک وردنه خمیر را به ضخامت چند میلی در بیاورید. معمولاً ضخامت دو تا سه میلی‌متر بهترین گزینه است. در ادامه خمیر را درون قالب تارت قرار داده تا دیواره‌های قالب را هم بپوشاند. قالب را به همراه خمیر در یخچال گذاشته تا حدود نیم ساعت خمیر استراحت داده شود.

مرحله چهارم

قبل از گذاشتن تارت درون فر باید فر را گرم کنید. فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا به خوبی گرم شود. خمیر را از یخچال در آورده و با کمک چنگال در بخش زیرین آن سوراخ ایجاد کنید تا خمیر به خوبی پخته شود. قالب را در طبقه وسط فر حدود یک ربع قرار بدهید تا کمی پخته شود. سفیده تخم مرغ را با همزن بزنید تا از لختگی در بیاید. حال با کمک یک برس سفیده تخم مرغ را روی خمیر بزنید. دوباره خمیر به مدت بیست دقیقه درون فر قرار داده می‌شود. زمانی که خمیر طلایی و پخته شد آن را از فر خارج کنید.

نکته: خمیر تارت را به هیچ وجه نباید ورز دهید وگرنه روغنش جدا می‌شود./ برای اینکه بهترین کیفیت را به‌دست آورید خمیر تارت باید در تمام مراحل سرد باشد.

تارت توت فرنگی

مواد لازم برای کرم پاتیسیر (کرم داخل تارت)

آرد ذرت :۱۰۰ گرم

شکر :۱۵۰ گرم

زرده تخم مرغ :۳ عدد

شیر: نیم لیتر

کره :۸۰ گرم

وانیل: یک چهارم قاشق چای‌خوری

توت فرنگی :۱ تا یک و نیم کیلو

تارت توت فرنگی

طرز تهیه کرم پاتیسیر (کرم داخل تارت)

ابتدا زرده‌های تخم مرغ را در کاسه‌ای بریزید و به همراه شکر خوب هم بزنید تا مخلوط شوند، سپس وانیل را افزوده و دوباره هم بزنید.

حالا آرد را در قابلمه‌ای بریزید و شیر را به آرامی افزوده و هم بزنید تا یکدست شود. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا مواد بجوشد و کمی غلیظ شود.

در این مرحله مخلوط زده را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا به غلظت برسد، در نهایت کره را بریزید و کرم را از روی حرارت بردارید.

بعد از اینکه تارت کاملاً خنک شد کرم را داخل آن بریزید و خوب پخش کنید، سپس توت فرنگی‌ها را با چیدمانی زیبا داخل آن قرار داده و سرو نمائید.

پر کردن تارت با کرم

پس از سرد شدن پایه تارت، کرم آماده را روی آن بریزید و با پشت قاشق صاف کنید. کرم باید کاملاً خنک و نسبتاً سفت باشد تا در هنگام قرار دادن توت فرنگی‌ها حالت تارت حفظ شود. در صورت تمایل، می‌توانید از کرمفیل آماده هم استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا