طرز تهیه دسر باواریا دو رنگ + مواد لازم
باواریا یک دسر نرم و کرمی است که در انواع مختلفی از جمله شکلاتی، وانیلی یا میوهای تهیه میشود.
به گزارش خبرگزاری ایمنا، دسر باواریا (Bavaroise) یک دسر سرد فرانسوی است که دارای بافت نرم و لطیفی دارد و طعم آن معمولاً شیرین و خامهای است. باواریا را میتوان به صورت ساده یا با طعمهای مختلف مانند شکلات، توت فرنگی، قهوه و … تهیه کرد.
مواد لازم برای تهیه کرم باواریا
شیر | نیم لیتر |
زرده تخم مرغ | ۶ عدد |
خامه | ۳۰۰ گرم |
شکر | ۲۰۰ گرم |
پودر کاکائو | ۲ قاشق غذاخوری |
وانیل | ۲ قاشق چایخوری |
ژلاتین | ۲ قاشق غذاخوری |
ژله توت فرنگی | ۱ بسته |
طرز تهیه کرم باواریا
مرحله اول
برای تهیه کرم باواریا در ابتدای کار، ژلاتین را به همراه نصف فنجان آب جوش داخل یک کاسه مناسب میریزیم و کمی ترکیب میکنیم تا ژلاتین بهطور کامل حل شود سپس در ادامه زرده تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل درون یک کاسه مناسب میریزیم و به خوبی مخلوط میکنیم تا کرم رنگ و کشدار شود.
مرحله دوم
در این مرحله مواد را به خوبی هم میزنیم تا بهطور کامل سفید و سفت شوند. در ادامه شیر را در یک قابلمه مناسب میریزیم و میگذاریم روی حرارت تا بجوشد. سپس مخلوط تخم مرغ را کم کم به شیر اضافه کرده و مرتب و سریع هم میزنیم تا یکدست شود.
مرحله سوم
پس از اینکه مواد به خوبی یکدست شدند، بلافاصله قابلمه را از روی حرارت برمیداریم و اجازه میدهیم مایه دسر کمی خنک شود. در ادامه ژلاتین ذوب شده را به قابلمه اضافه کرده و مواد را کمی مخلوط میکنیم تا بافتشان یکدست شود.
مرحله چهارم
در این مرحله بلافاصله خامه را هم اضافه میکنیم و میگذاریم تا مایه دسر کاملاً خنک شود. بعد از خنک شدن مواد بالا را به دو قسمت تقسیم میکنیم، یکی کرم رنگ باقی میماند و در قسمت دیگر پودر کاکائو را اضافه و مخلوط میکنیم.
مرحله پنجم
ژله توت فرنگی را طبق دستور روی بسته با یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد درست میکنیم و روی حرارت بخار کتری قرار میدهیم تا به روش بن ماری کامل حل و شفاف شود. سپس درون ظرفهای تکنفره میریزیم.
مرحله ششم
در این مرحله تعدادی توت فرنگی یا میوهها دلخواه خود را خرد کرده و درون ظرفها میریزیم. در ادامه ژله را در یخچال قرار داده و اجازه میدهیم خودش را بگیرد. پس از اینکه خودش را گرفت، کرمها را روی دسر میریزیم و در یخچال قرار میدهیم.
نکته: برای اینکه دسر بوی تخم مرغ نگیرد باید از وانیل مرغوب استفاده کرد و آنقدر زرده و شکر را با همزن مخلوط کرد که ترکیب کرمی رنگ و کشدار شود.