طرز تهیه سیب زمینی لقمه ای + مواد لازم
سیب زمینی یکی از پر مصرف ترین مواد غذایی خانواده ها است که برای استفاده از آن روش های متنوعی وجود دارد یکی از روشهای سرو سیب زمینی
استفاده از آن به صورت لقمه ای است.
به گزارش خبرگزاری ایمنا، سیبزمینی از نظر گیاهشناسی به خانواده بادمجانیان تعلق دارد که در این خانواده، گیاهان مهم دیگری نظیر گوجهفرنگی، بادمجان و فلفل نیز وجود دارند. سیب زمینی یک گیاه یک ساله است که ما از غدههای موجود در ریشه آن استفاده میکنیم. مهمترین ماده اصلی موجود در سیب زمینی نشاسته است که معمولاً ۹ تا ۲۵ درصد آن را تشکیل میدهد، از این رو برای تأمین انرژی ماده مفیدی است. سیب زمینی حاوی کلسترول نیست و حاوی فیبر، پتاسیم، ویتامین C وB6 هستند که همه آنها برای سلامتی قلب عالی هستند.
مواد لازم جهت تهیه سیب زمینی لقمهای
سیب زمینی متوسط | ۴ عدد |
آرد سفید | ۳ قاشق غذا خوری |
جعفری خورد شده | یک دسته کوچک |
پاپریکا | به مقدار لازم |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
روغن سرخ کردنی | به مقدار لازم |
مواد لازم جهت آماده کردن سس
خیار | نصف یک عدد |
سیر | ۱ حبه |
سس مایونز | ۲ قاشق غذا خوری |
نمک | به مقدار لازم |
جعفری | مقدار کم |
ابتدا سیب زمینیها را پوست گرفته، شسته و داخل یک قابلمه به همراه آب و مقداری نمک قرار میدهیم تا پخته شود. بعد از اینکه خوب پخته و سرد شدند با رنده درشت آنها را رنده میکنیم.
حالا نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، جعفری خورد شده و آرد سفید را به سیب زمینیها اضافه و خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شود.
با دست سیب زمینیها را فرم میدهیم و درون روغن داغ قرار میدهیم تا همه طرف آن سرخ شود و پس از سرخ شدن آن را روی دستمال قرار داده تا روغن اضافی آن گرفته شود.
برای تهیه سس ابتدا نصف خیار را با رنده ریز میکنیم به همراه سیر رنده شده، نمک، سس مایونز و جعفری با یکدیگر ترکیب میکنیم.
در آخر سیب زمینی لقمهایها را با این سس خوشمزه نوش جان میکنیم.