طرز تهیه پودینگ موز و بیسکوییت + آموزش
پودینگ موز یک دسر خوشمزه و محبوب است که به راحتی و با مواد اولیه در دسترس تهیه میشود.
به گزارش خبرگزاری ایمنا، دسر یکی از پرطرفدارترین و متنوعترین وعدهها است که انواع مختلفی دارد و معمولاً طعم آن شیرین است. دسرها طعم و بافت متفاوتی دارند و با روشهای گوناگونی در هر کشور و فرهنگ مختلف آماده میشوند. یکی از دسرهای خوشمزه بینالمللی و پرطرفدار پودینگ موز و بیسکوئیت است. این دسر لذیذ دارای بافتی نرم و سبک بوده و خیلی راحت و سریع آماده میشود.
مواد لازم پودینگ موز و بیسکوئیت
شیر | ۳ پیمانه |
شکر | ¾ پیمانه |
موز | ۲ عدد |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
پودر گردو | ۵۰ گرم |
خامه صبحانه | ۱۰۰ گرم |
نشاسته ذرت | ۳ قاشق غذاخوری |
آرد سفید | ۱ قاشق غذاخوری |
وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
طرز تهیه پودینگ موز و بیسکوئیت
مرحله ۱
ابتدا از ۳۰ دقیقه قبل شیر، خامه و تخم مرغ را از یخچال خارج میکنیم و اجازه میدهیم دمای آنها با دمای محیط یکی شود.
مرحله ۲
سپس شکر را به همراه آرد و نشاسته ذرت درون قابلمه میریزیم.
مرحله ۳
حالا مواد را بهخوبی مخلوط، سپس شیر را کمکم به قابلمه اضافه میکنیم و به صورت مداوم هم میزنیم تا مواد درون شیر حل شوند و هیچ گلولهای از آرد باقی نماند.
مرحله ۴
زرده تخم مرغ را به قابلمه میافزاییم و مواد درون قابلمه را مجدد هم میزنیم تا یکدست شود.
مرحله ۵
سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و با همزن دستی به صورت مداوم و پیوسته هم میزنیم تا مایه پودینگ به غلظت فرنی نزدیک شود.
مرحله ۶
زمانی که مایه پودینگ به غلظت فرنی رسید، وانیل و خامه به دمای محیط رسیده را به قابلمه اضافه کرده و به خوبی هم میزنیم تا مایه یکدست شود، سپس قابلمه را از روی حرارت کنار میگذاریم. حالا یک عدد موز را با چنگال پوره میکنیم. در این مرحله موز پوره شده را به همراه پودر گردو به قابلمه اضافه میکنیم و مجدد بهخوبی هم میزنیم.
مرحله ۷
بیسکوییتها را داخل مخلوط کن یا میکسر ریخته و آنها را کاملاً پودر کنید، اگر میکسر در دسترس نبود میتوانید بیسکوییتها را با گوشتکوب دستی پودر کنید، بهطوری که بافت آنها یکدست شود، میتوانید از بیسکوئیت کاکائویی استفاده کنید.
مرحله ۸
ابتدا داخل ظرفهای مناسب از مواد پودینگ موز بریزید و سطح آن را صاف کنید و بعد از بیسکوییتهای پودر شده یک لایه روی پودینگها بریزید و پخش کنید به طوری که کاملاً سطح پودینگ را بپوشاند و بعد روی آن را با قاشق صاف کنید.
در این مرحله موز تکهشده را به همراه پودر گردو را به آن اضافه میکنیم. سپس لایه لایه از پودینگ و بیسکوئیت و مغز گردوی خرد شده و موز تکه شده را اضافه میکنیم.
مرحله ۹
در نهایت پودینگ موز و گردو را به مدت ۱ تا ۲ ساعت درون یخچال قرار میدهیم تا کاملاً خنک شود. پس از گذشت این زمان پودینگ را از یخچال خارج میکنیم و نوش جان میکنیم.