منطقه ماهشهر تکمیلکننده زنجیره ارزش نفت و گاز است
مدیرعامل شرکت پایانههای نفتی ایران با تأکید بر اهمیت منطقه عملیاتی ماهشهر در زنجیره ارزش نفت و گاز کشور گفت: منطقه ماهشهر با انجام عملیات پهلودهی و جداسازی کشتیهای نفتکش، نقشی کلیدی در ارتقای پایداری و انعطافپذیری زنجیره تأمین انرژی در سطح ملی و بینالمللی ایفا میکند.
به گزارش تیتر۱۲ به نقل از شرکت پایانههای نفتی ایران، عباس اسدروز در بازدید از منطقه عملیاتی ماهشهر ضمن قدردانی از تلاش کارکنان و تأکید بر تقویت ناوگان دریایی، نیروی انسانی و اجرای برنامههای تعمیراتی اظهار کرد: تقویت ناوگان دریایی و رفع مشکلات نیروی انسانی، از جمله برنامههای مهمی است که برای حمایت از مأموریتهای منطقه عملیاتی ماهشهر در دستور کار قرار دارد.
وی با بیان اینکه عملیات پهلودهی و جداسازی کشتیها در اسکلهها، اسکورت و هدایت نفتکشها هنگام ورود و خروج، آمادگی عملیاتی و اضطراری هنگام بارگیری و تخلیه، مقابله با آلودگیهای نفتی و آتشسوزیهای احتمالی و عملیات جستوجو و امداد در آبهای منطقه خور ماهشهر از جمله وظایف مهم منطقه ماهشهر است، اظهار کرد: امیدواریم با تقویت این منطقه شاهد بهبود اجرای مأموریتهای اصلی در آن باشیم.
مدیرعامل شرکت پایانههای نفتی ایران ضمن قدردانی از تلاشهای کارکنان منطقه ماهشهر گفت: همه نیروها، چه رسمی، چه قراردادی و چه پیمانکاری، برای ما ارزشمند هستند و نگاه انسانی و احترامآمیز به همکاران از اصول بنیادین شرکت است.
تأسیسات، بدون نیروی انسانی کارآمد نیست
اسدروز با تأکید بر نقش بیبدیل نیروی انسانی بیان کرد: تأسیسات بدون نیروی انسانی متخصص، کارآمد نخواهد بود، از این رو اولویت ما توجه به نیروی انسانی است و همه کارکنان با تعهد و اخلاص به وظایف خود عمل میکنند که این همبستگی و اتحاد، راهگشای عبور از بحرانهای کنونی خواهد بود.
وی در پایان این بازدید با اشاره به اهمیت پشتیبانی از مناطق عملیاتی تأکید کرد: تقویت این مناطق تأثیر مستقیمی بر تحقق مأموریتهای شرکت دارد، از این رو عملیات در منطقه ماهشهر بهدلیل حساسیتهای خاص آن از اهمیت ویژهای برخوردار است و باید در حوزههای نیروی انسانی، تجهیزات و فرآیندهای عملیاتی، حمایتهای لازم بهصورت مستمر انجام شود.
وضع مطلوب نگهداری شناورهای دریایی
مهدی میرزایی، مدیر عملیات شرکت پایانههای نفتی ایران نیز گفت: در این بازدید فرصتی فراهم شد تا کارکنان پایانه بهصورت مستقیم با مدیرعامل درباره مسائل و چالشهای خود گفتوگو کنند که بررسی مشکلهای مرتبط با منابع انسانی، تسهیلات رفاهی و اجتماعی، دفاتر اداری، تأسیسات، شناورها و طرحها و پروژههای این ترمینال در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: بهمنظور راهبرد توسعه کسبوکار شرکت، ظرفیتهای موجود در یارد این منطقه برای بهرهبرداری بهعنوان کارگاه داکینگ قایقهای عملیاتی در کوتاهمدت و داکینگ یدککشها در میانمدت بررسی شد که این اقدام میتواند ضمن کاهش ۵۰ درصدی هزینههای پروژههای داکینگ شناورها، شرکت را از مشکلهای مربوط به گواهینامههای منقضیشده خارج کند.
مدیر عملیات شرکت پایانههای نفتی ایران با اشاره به لزوم تسریع در فرآیندها ادامه داد: چنین اقدامهایی سبب تسهیل و تسریع فرآیند مناقصات با محدودسازی پروژهها به فعالیتهای مکانیکی، بلاست، رنگآمیزی و اورهال سیستم رانش میشود.
میرزایی با اشاره به وضع مطلوب نگهداری شناورهای دریایی این پایانه گفت: از تجربههای موفق نظام نگهداری و تعمیرات شناورها در سیستم مدیریت داراییهای فیزیکی سایر مناطق عملیاتی بهعنوان الگویی موفق (Best Practice) استفاده میشود.
منبع: شانا