نمایشگاه نفت تهران؛ بستر تبادل دانش و معرفی نوآوریها

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران بیستونهمین نمایشگاه بینالمللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی را فرصتی برای معرفی تازهترین فناوریها، نوآوریها و تبادل دانش فنی میان متخصصان صنعت نفت دانست.
به گزارش تیتر۱۲ به نقل شرکت ملی حفاری ایران، مهران مکوندی در آستانه برگزاری بیستونهمین نمایشگاه بینالمللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی از ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران گفت: این نمایشگاه بزرگترین رویداد تخصصی کشور در حوزه نفت و گاز است که از جایگاه ویژهای در سطح بینالمللی برخوردار است.
وی با اشاره به استقبال گسترده شرکتهای دانشبنیان و شرکتهای معتبر داخلی و خارجی برای حضور در این رویداد افزود: نمایشگاه نفت فرصتی ارزشمند برای معرفی توانمندیهای صنعتی و تجاری کشور، رونمایی از محصولات جدید و جلب مشارکت متخصصان و سرمایهگذاران برای توسعه پروژههای صنعت نفت و صادرات کالا و دانش فنی است.
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران تعامل مستقیم با تولیدکنندگان، مصرفکنندگان و تأمینکنندگان را از ویژگیهای ممتاز نمایشگاه دانست و بیان کرد: یکی از محورهای اصلی این دوره، صنعت حفاری و معرفی ماشینآلات و تجهیزات راهبردی بالادستی است.
تمرکز بر نوسازی ناوگان حفاری و استفاده حداکثری از توان داخل
مکوندی با بیان اینکه این شرکت بزرگترین مجموعه صنعتی کشور در حوزه عملیات حفاری است، تصریح کرد: شرکت ملی حفاری افزون بر ۲۵ نوع خدمات تخصصی در حفاری، تکمیل و تعمیر چاههای نفت و گاز در خشکی و دریا ارائه میدهد و با بیش از ۲۰۰ شرکت داخلی، سازنده و دانشبنیان ارتباط مستمر دارد.
وی ادامه داد: طی سالهای گذشته با تکیه بر توان داخل، بخش قابلتوجهی از تجهیزات و قطعات پرمصرف این شرکت از منابع داخلی تأمین شده است.
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران با اشاره به برنامهریزی برای نوسازی ناوگان حفاری گفت: با توجه به تأکید وزارت نفت و شرکت ملی نفت ایران، ۸۰۰ میلیون دلار برای نوسازی، بازسازی و خرید دستگاههای حفاری و تجهیزات فنی ویژه اختصاص یافته است. همچنین ۲۰۰ میلیون دلار از منابع داخلی شرکت نیز برای این منظور هزینه خواهد شد.
مکوندی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۳ شاهد کاهش ۱۲ درصدی زمانهای تلفشده در عملیات حفاری بودیم، افزود: انتظار میرود با انجام تعمیرات اساسی (اورهال) و نوسازی تجهیزات، بهرهوری و راندمان کاری در سال جاری نیز بهبود یابد.
وی حفاری و تکمیل ۱۰۰ حلقه چاه نفت و گاز و انجام بیش از ۶۲۶۴ مورد خدمات فنی و ویژه را ازجمله دستاوردهای این شرکت در سال گذشته برشمرد و گفت: موضوع آموزش کارکنان همواره از اولویتهای این شرکت بوده است، بهطوری که سال گذشته بیش از ۳۳۰ هزار نفرساعت آموزش در قالب هزار دوره تخصصی برگزار شده است.
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران اظهار کرد: شرکت ملی حفاری ایران با بهرهمندی از ظرفیتهای آموزشی خود آمادگی دارد خدمات آموزشی تخصصی را به شرکتهای داخلی و منطقهای ارائه دهد و در مسیر صدور خدمات فنی و مهندسی نیز گامهای مؤثری بردارد.
منبع: شانا