واکنش کاربران مجازی به رفتار منافی عفت یک دانشجوی دختر
۰۸:۳۴ – ۱۵ آبان ۱۴۰۳
انتشار تصاویری از برهنه شدن یکخانم در دانشگاه علوم و تحقیقات با واکنشهای بسیاری در شبکههای اجتماعی همراه بود. کاربران از انتشار تصاویر این خانم از سوی برخی دانشجویان بهویژه دانشجویان خانم انتقاد کردند و خواستار جلوگیری از حاشیهسازی در باره این اتفاق و برخورد با کسانی شدند که فیلم آن را به اشتراک گذاشتند. در ادامه بخشهایی از واکنشهای کاربران را مرور کردهایم.
کاربری با نام «ایلجان»:
دختره، چون مقنعه نداشته بسیج و حراست دانشگاه بهش «حمله» کرده، اما وقتی لخت شده بسیج و حراست دانشگاه وایساده نگاه کرده! دوباره دانشگاها باز شد، روایتهای اینترنشنالی رونق گرفت و مخاطبهای مغز جلبکیش از قفس آزاد شدن.
سیدپویان حسینپور:
از موضوع این خانم دانشجو، نه طرح پلیسی استخراج کنید نه قهرمان برای براندازی بسازید. هیچیک از اینها نیست. فردی با اختلالات شدید روانی است که به خاطر مشکلات خانوادگی اخیر، دچار رد دادگی شده!
محمد شیروانی:
ماجرای عمل منافی عفت یکی از دانشجویان دانشگاه علوم تحقیقات. معاندین با راه اندازی هشتگ #دختر_علوم_تحقیقات سعی در گمراه کردن عموم مردم و البته ربط دادن این موضوع به بحث حجاب دارند که از اساس کذب است.
فاطمه سادات فردوس:
روزگاری در این مملکت سه شهید دادیم تا جنازه عریان دختری رو از تیرکی پایین بکشیم. اون چیزی که امروز نگران کنندهس برهنگی زنی دارای اختلال روانی وسط دانشگاه نیست، بیغیرتی و بیتفاوتی مردانی بود که نه تنها دیگران رو از اطراف اون زن پراکنده نکردن، بلکه ایستادن تماشا کردن و خندیدن.
مریم سالاری:
فارغ از اینکه سناریو بود یا نه، نسبت حسی من با ماجرای فیلم دختر علوم تحقیقات، غمگین شدن درباره بیتفاوتی محض ناظران جوان صحنه بود. اینکه حتی یک نفر حاضر نشد پا پیش بگذارد و پوششی برای زن عریان و پریشان خاطر پیدا کند.
علیرضا وهابزاده:
و در بیآبرو و بیحیثیت کردن هم از یکدیگر سبقت میگیریم. فرمود: «یادت باشد که اگر شب هنگام کسی را در حال گناه دیدی، فردا به آن چشم نگاهش نکن، شاید سحر توبه کرده باشد و تو ندانی…»
کاربری با نام «آرشا»:
فیلم رو انتشار ندید! پاک کنید لطفاً. درخواست بغضآلود همسر خانمی که در علوم تحقیقات حاشیهساز شده بود: «ازتون خواهش میکنم بخاطر آینده بچههاش این فیلم رو انتشار ندید. با آبروش بازی نکنید. ازتون خواهش میکنم.»
امیر ابراهیم رسولی:
به نظر میرسد با شواهد و مستندات موجود نباید در قبال اتفاق دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات قضاوت عجولانه کرد؛ برخی اوقات باید برخلاف رسانههای بیگانه و عدهای کج فهمان داخلی برداشتهای سیاسی را ترک و برخوردها انسانی شود. سخنان و اشک این مرد به عنوان همسر سابقش، تأمل برانگیز است.
سپهر خلجی:
در هر کشوری اگر ماجرایی مانند آن دختر دانشجوی بیمار رخ میداد قبل از برخورد با او با آن فرد بیمار که فیلم را منتشر کرد برخورد میشد، اما اینجا، چون امنیت روانی جامعه متولی و مسئول ندارد طبیعتاً هیچ مرجعی به روی مبارک نمیآورد. حضرتآقا طی دو سال سه مرتبه نسبت به امنیت روانی تذکر دادند.
تینا امین:
تکلیف کسانیکه فیلم گرفتند و منتشر کردند چیست؟ کدام حمایت از همجنس؟ کدام دوست؟ دقت کنید، اینکه دخترها، نه پسرها، فیلم گرفتند و پخش کردند بسیار دردناکتره و جای تأمل دارد. امنیت روانی جامعه و حتی آبروی شخصی که هنجارشکنی کرده، نباید دستخوش بچهبازی شرورانه بشود.
میکائیل دیانی:
این گروهی که تصویر منافی عفت این خانم در علوم تحقیقات را با منطق سیاسی اعتراضی پخش میکنند در واقع دارند ز ز آ را بیحیثیتتر میکنند. به روایت همه راویان رسمی و غیررسمی؛ دوست و آشنا و خانواده این بنده خدا مشکل روحی روانی داره و این یعنی این به اصطلاح جنبش ریشه نامتعادلی داره!
منبع: روزنامه جوان