وب گردی

کلوچه خرمایی مخصوص ماه رمضان + روش تهیه

 امروز روش تهیه‌ی یک کلوچه خوشمزه و پرطرفدار در کشور عراق را برای شما قرار داده‌ایم. این کلوچه را می‌توانید تهیه کنید و به عنوان شیرینی در پذیرایی‌های عید نوروز و ماه رمضان، از آن بهره ببرید. با ما همراه باشید.

مواد اولیه:
آرد الک شده: ۳ پیمانه
آب گرم: ۱ پیمانه
روغن جامد یا کره: ۱ پیمانه
مایه خمیر: ۱ قاشق غذاخوری
شکر: ۱ قاشق غذاخوری
پودر هل: ۱ قاشق چایخوری
پودر دارچین: ۱ قاشق چایخوری
خرمای هسته گرفته و له شده: نیم کیلو
نمک: کمی
تخم مرغ بزرگ: ۱ عدد
شیر خشک: ۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری

روش تهیه:
ابتدا آرد را الک و سپس بکینگ پودر، شیر خشک و نمک را به آن افزوده و مخلوط کنید.

مایه خمیر را در آب جوش حل کرده و شکر را به آن اضافه کنید. مخلوط را در کناری قرار دهید تا عمل آید.

مایه خمیر عمل آمده را به آرد اضافه کرده و آن را خمیر کنید.

نیمی از روغن جامد یا کره را در ظرفی ریخته روی حرارت متوسط قرار دهید تا ذوب شود سپس آن را به خمیر اضافه و مخلوط کنید.

حالا نوبت اضافه کردن تخم مرغ است. مواد را خوب مخلوط و خمیر کنید.

خمیر به دست آمده را به مدت نیم ساعت در کناری قرار دهید.

در این فاصله، خرمای له شده را با بقیه‌ی روغن یا کره، پودر دارچین و هل در ظرفی ریخته و خوب مخلوط کنید.

مقداری از خمیر را برداشته و داخل آن را با مخلوط خرما پر کنید و آن را به شکل دلخواه بپیچید.

برای شکیل شدن کلوچه، از قالب کلوچه استفاده کنید و به کلوچه‌ها شکل دهید.

کلوچه‌های آماده را داخل سینی فر قرار دهید و اجازه دهید پنج دقیقه استراحت کند.

سینی را به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید.

در صورت دلخواه، روی کلوچه‌ها را با مخلوطی از پودر قند و دارچین، تزیین کنید.

منبع: صبح من

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا