گوناگون

گوشتیران در آستانه صدمین سال، پیشگام ایمنی غذا با عصاره طبیعی پاپریکا

در آستانه صدمین سال تأسیس، گوشتیران با تولید عصاره طبیعی پاپریکا گام تازه‌ای در مسیر سلامت و ایمنی غذایی برداشت؛ محصولی دانش‌بنیان و بومی که با همکاری پژوهشکده گیاهان دارویی دانشگاه شهید بهشتی تولید شده و استانداردهای نوینی را در صنعت فرآورده‌های پروتئینی کشور رقم می‌زند.

به گزارش توسعه برند به نقل از روابط عمومی گوشتیران‌، صولی تولید عصاره مایع پاپریکا را اقدامی ارزشمند در صدمین سال فعالیت گوشتیران در جهت حفظ سلامت محصولات پروتئینی دانست و تأکید کرد: «تولید و ثبت این عصاره طبیعی، اقدامی سلامت‌محور، دانش‌بنیان و ابتکاری نوآورانه در مرز دانش است که نقشی کلیدی در ارتقای کیفیت و ایمنی محصولات پروتئینی این برند ایفا می‌کند».

وی با اشاره به اهمیت این دستاورد در حفظ و تقویت اعتبار برند گوشتیران افزود: «در یکصدمین سالگرد تأسیس گوشتیران شاهد ورود این شرکت به عرصه تولید دانش‌بنیان با اتکا به ظرفیت‌های تحقیق و توسعه فنی داخلی هستیم که زمینه نقش‌آفرینی این شرکت در بازار نوظهور نهاده‌های صنعت غذا را فراهم می‌آورد».

“”توسعه برند را در اینستاگرام و تلگرام و لینکدین دنبال کنید””

گوشتیران نخستین برند تولیدکننده فرآورده‌های پروتئینی در کشور و خاورمیانه با یک قرن پیشینه و اصالت برای نخستین‌بار در ایران موفق به تولید رنگ طبیعی اولئورزین پاپریکا با همکاری پژوهشکده گیاهان دارویی دانشگاه شهید بهشتی شده است.

عصاره پاپریکا به‌عنوان یک رنگ طبیعی، علاوه بر کمک به طعم بهتر فرآورده‌ گوشتی، سرشار از ویتامین‌های A، E، C و B6، آهن و آنتی‌اکسیدان‌هاست که برای کاهش فشار خون، بهبود بینایی، تسکین درد و ارتقای سلامت عمومی مؤثر هستند و موجب بهبود استانداردهای غذایی در محصولات پروتئینی خواهد شد.



سایت توسعه برند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا