خبرسازی ناشیانه بیبیسی در خصوص حضور عناصر القاعده در ایران
برخی رسانههای خبری غربی و از جمله رسانه فارسی زبان بی بی سی در روزهای گذشته در اقدامی ناشیانه و با ارجاع به برخی مفاد گزارش گروهی از کارشناسان کمیته تحریم القاعده و داعش و انتشار آن تحت عنوان جعلی «گزارش شورای امنیت سازمان ملل»، ادعای تکراری حضور و تردد عناصر القاعده در ایران را مجددا تکرار کردهاند.
این در حالی است که گزارش مذکور که طی روزهای گذشته به صورت علنی منتشر شده است، صرفا احصاء و انعکاس نظرات کشورهای مختلف در مورد فعالیت گروههای تروریستی بوده و بندها و ادعاهای مربوطه در خصوص تردد عناصر القاعده به ایران نیز صرفا تکرار مواضع مغرضانه سیاسی چند کشور غربی است که بدون هیچ مستنداتی در اختیار گروه ناظر کمیته تحریم قرار گرفته و براساس رویهای اداری در گزارش درج شده است.
گزارش مذکور صرفا تجمیع اطلاعات واصله از کشورهای مختلف بوده و فاقد یافته یا نتیجه گیری در خصوص ادعای مطرح شده است و هیچ مستندی در خصوص این ادعاها نیز در گزارش درج نشده است. پاسخ جمهوری اسلامی ایران در رد این ادعاهای سیاسی نیز در همین گزارش منعکس شده است.
ادعای حضور و تردد برخی عناصر القاعده در ایران در حالی در دو دهه گذشته در محافل غربی تکرار شده است که این کشورها تاکنون از ارائه مستنداتی در این خصوص بازماندهاند و اخبار مذکور در این خصوص به نقل از منابع مجعول تکرار شده است.
این رویکرد مغرضانه کشورهای غربی برای فریب مخاطب و انباشت ادعاهای مطرح شده در دو دهه گذشته تکرار شده، لیکن در نبود شواهدی عینی و قابل باور مورد اقبال محافل سیاسی قرار نگرفته است. یافتهها و پیشنهادات چنین گزارشهایی صرفا پس از تایید کمیته تحریم و شورای امنیت اعتبار سیاسی خواهد داشت.
جمهوری اسلامی در چهار دهه گذشته قربانی اشکال مختلف تروریسم از جمله گروههای افراط گرا بوده و دشمنی ریشه دار این گروهها با کشورمان و همچنین اقدامات موثر امنیتی-نظامی دولت جمهوری اسلامی ایران در مقابله با تهدید این گروههای تروریستی در منطقه، مورد اذعان جامعه جهانی است.
منبع: ایرنا