چسبیدن مژه هنگام ریمل زدن ؛ نکات مهم ریمل زدن
چسبیدن مژه هنگام ریمل زدن یکی از بدترین اتفاقاتی است که هنگام آرایش کردن می تواند برای هر خانمی اتفاق بیفتد. هدف از ریمل زدن، بلند کردن و پرپشت نشان داده مژه ها است. حال گاهی پیش می آید که مایع ریمل خود باعث چسبیدن مژه ها شده و جلوه زشتی به چشم ها می دهد.
باید گفت نحوه ریمل زدن اشتباه و استفاده از ریمل بی کیفیت دلیل اصلی چسبیدن مژه ها به هم است. از این رو ما در این مطلب از شادمگ می خواهیم تکنیک هایی را به شما یاد دهیم که دیگر نیازی به نگرانی بابت چسبیدن مژه هنگام ریمل زدن نباشد.
چگونه ریمل بزنیم که مژه ها به هم نچسبند ؟
برای آنکه از چسبیدن مژه هنگام ریمل زدن جلوگیری کنید، حتما باید به گونه ای ریمل بزنید که مایع آن روی ریشه مژه ها باشد. بیشتر بودن حجم مایع روی ریشه باعث می شود که مایع در طول مژه به شکل همسان پخش شود. همچنین این گونه مژه ها پرحجم تر به نظر می رسند. البته به جزء این مورد، روش های دیگری برای جلوگیری از چسبیدن مژه ها هنگام ریمل زدن وجود دارند که در ادامه آن ها را به دقت توضیح می دهیم. با این نکات می توانید از داشتن مژه های پر و زیبا لذت ببرید.
انتخاب ریمل چشم با کیفیت
چسبیدن مژه هنگام ریمل زدن با ریمل بی کیفیت اصلا اتفاق عجیبی نیست. ریمل هایی که بی کیفیت هستد، مایع آن ها حالت چسبندگی بیشتری دارد. همچنین این مایع به خوبی نمی تواند روی مژه ها پخش شود. در نتیجه همانند یک چسب قوی باعث چسبیدن مژه ها به هم خواهد شد.
اگر نمی خواهید هنگام ریمل زدن شاهد چسبیدن مژه هایتان باشید، حتما ریمل باکیفیت تهیه کنید. برندهای معتبر لوازم آرایشی همیشه باکیفیت ترین ریمل ها را تولید و عرضه می کنند. البته خاصیت ضدآب بودن ریمل نیز بی تاثیر نیست. ریمل هایی که ضدآب هستند، بیشتر باعث چسبندگی مژه خواهند شد.
مژه ها را به خوبی پاک کنید
یکی از دلایل چسبیدن مژه در هنگام ریمل زدن می تواند باقی ماندن آثار ریمل قبلی روی چشم ها باشد. به صورت کلی هر گونه لوازم آرایشی روی مژه ها همانند خط چشم یا ریمل سبب چسبیدن مژه ها به هم می شود. پس قبل از آنکه شروع به آرایش کنید، مطمئن شوید که آثار آرایش قبلی را به صورت کامل پاک کرده اید. بهتر است این مورد را برای ریمل های ضدآب بیشتر رعایت کنید. زیرا ریمل های ضدآب به سختی از روی مژه ها پاک می شوند. بنابراین احتمال باقی ماندن آثار آن بر روی مژه بیشتر است.
قبل از ریمل زدن، پرایمر بزنید
اگر همواره با مشکل چسبیدن مژه هنگام ریمل زدن دست و پنجه نرم می کنید، پرایمر راهکار خوبی است. پرایمر از چسبیدن مژه ها به هم جلوگیری کرده و آن ها را برای یک آرایش زیبا آماده می کند. پرایمر باعث می شود که ریمل بهتر روی مژه ها نشسته و به آن ها حالت دهد.
برای انجام زیرسازی، حتما از پرایمرهای گیاهی استفاده کنید که باعث ایجاد جوش و آکنه نشوند. البته در صورت نیاز می توانید پرایمر را تنها به مژه ها بزنید. بنابراین از این نظر هیچ منعی ندارد. پرایمر ماندگار ریمل روی مژه را چندین برابر افزایش داده و از ریزش آن جلوگیری می کند.
از اپلیکاتور ریمل به درستی استفاده کنید
از اپلیکاتور ریمل به خوبی استفاده کنید تا شاهد چسبیدن مژه در هنگام ریمل زدن نباشید. از فرو کردن و خارج کردن سریع اپلیکاتور بپرهیزید. چون این کار باعث وارد شدن هوا به ریمل شده و زود آن را خشک می کند. درنتیجه زمانی که از ریمل استفاده می کنید، غلظت آن بالا رفته و باعث چسبیدن مژه ها می شود. مایع ریمل رقیق هرگز مژه ها را به هم نمی چسباند. از طرفی با حرکت رفت و برگشتی اپلیکاتور ریمل فورا خراب می شود. در نتیجه نمی تواند مژه ها را به دقت از هم جدا کرده و این خود باعث چسبیدن مژه ها به هم خواهد شد.
عدم استفاده از ریمل تاریخ انقضا گذشته
هیچگاه از ریمل تاریخ مصرف گذشته برای ریمل زدن استفاده نکنید. چرا که چسبیدن مژه به هنگام ریمل زدن با محصولات تاریخ مصرف گذشته تنها یکی از کوچک ترین عوارض این کار است. ریملی که تاریخ مصرف آن گذشته باعث ایجاد حساسیت، قرمزی، التهاب و خارش چشم ها می شود.
همچنین به مرور زمان شاهد ریزش مژه ها خواهید بود. به علاوه آنکه نمی توانید مژه های بلند، پر حجم و زیبا با این ریمل ها داشته باشید. بنابراین در هنگام خرید ریمل به تاریخ تولید و تاریخ انقضای آن توجه کنید. این گونه هیچ نگرانی بابت سالم بودن ریمل نخواهید داشت.
با نوک اپلیکاتور ریمل بزنید
یکی از روش های جلوگیری از چسبیدن مژه هنگام ریمل زدن، ریمل زدن با نوک اپلیکاتور و با دقت و صبر هر چه تمام تر است. اگر می خواهید مژه هایتان به هم نچسبند می توانید آن ها را یکی یکی ریمل بزنید. برای این کار مواد ریمل را روی نوک اپلیکاتور جمع کرده و آن را از قسمت ریشه به سمت نوک مژه ها بزنید. یعنی نوک اپلیکاتور باید به سمت صورتتان باشد. این روش ریمل زدن وقت گیر خواهد بود اما نتیجه آن فوق العاده است. چرا که در انتهای کار شاهد مژه های بلند و پرپشت بدون کوچک ترین چسبندگی خواهید بود. اگر عجله ندارید و می خواهید برای زیبایی مژه هایتان وقت بگذارید، حتما از این روش استفاده کنید.
از ریمل زدن بیش از دو لایه بپرهیزید
برای آنکه مژه هایتان هنگام ریمل زدن به هم نچسبند از زدن مایع ریمل بیش از دو لایه خودداری کنید. حد استاندارد آرایشی برای ریمل زدن دو لایه است. با دولایه ریمل زدن می توانید زیبایی مژه های خود را به حد اعلاء برسانید. اما اگر ریمل از این بیشتر شود، تنها باعث چسبندگی مژه ها خواهد شد. برخی از افراد فکر میکنند هر چه بیشتر ریمل بزنند، مژه ها زیباتر خواهند شد. در حالی که ریمل زیاد باعث مصنوعی دیده شدن مژه ها و چسبندگی آن ها می شود.
عدم چسبیدن مژه ها به هم با فرمژه
روش دیگری که برای پیشگیری از چسبیدن مژه هنگام ریمل زدن بکار برده می شود استفاده از فر مژه قبل از ریمل زدن است. فرمژه به مژه ها حالت داده و آن ها را محکم سرجای خود نگه می دارد. بنابراین مژه ها هنگام ریمل زدن به سوی هم حرکت نکرده و به هم نمی چسبند.