فناوری

سود عملیاتی همکاران سیستم ۴۵ درصد رشد کرد؛ جذب ۶۵۰ مشتری جدید در ۹ ماه

همکاران سیستم در دوره ۹ ماهه امسال، سود عملیاتی ۸۶۵ میلیارد تومانی کسب کرد که ۴۵ درصد بیشتر از سال گذشته است. این شرکت افزایش سود خود را ناشی از جذب مشتری جدید و افزایش نرخ محصولات و خدمات شرکت اعلام کرده است.

مجله تیتر ۱۲ به نقل از دیجیاتو، صورت‌های مالی حسابرسی‌نشده همکاران سیستم در کدال منتشر شد. این شرکت ارائه‌دهنده محصولات و خدمات نرم‌افزاری سازمانی در ۹ ماه امسال بیش از هزار و ۴۰۶ میلیارد تومان درآمد داشت. این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل، ۵۵ درصد بیشتر شده است. این شرکت انتظار دارد رشد درآمدش تا پایان سال ادامه پیدا کند.

البته هزینه‌های عملیاتی همکاران سیستم با رشدی ۱۰۶ درصدی به ۳۳۶ میلیارد تومان رسید تا این شرکت سود عملیاتی (ناخالص) هزار و ۷۰ میلیارد تومانی به دست بیاورد. سود خالص این شرکت در بازه زمانی یادشده با ۲۹ درصد رشد به نزدیکی هزار میلیارد تومان رسید.

جذب ۶۵۰ مشتری جدید در ۹ ماه

همکاران سیستم با انتشار اطلاعیه‌ای در کدال، علت افزایش ۴۵ درصدی سود عملیاتی خود را بیان کرد. در این اطلاعیه از جذب مشتری جدید و افزایش نرخ محصولات و خدمات به‌عنوان ۲ عامل افزایش سود یاد شده است.

شفاف سازی همکاران سیستم درباره رشد سود عملیاتی

بد نیست بدانید همکاران سیستم در ۹ ماه امسال، حدود ۶۵۰ مشتری جدید جذب کرده که حدود ۶۰ درصد آنها راهکارهای ابری خریده‌اند.

blank

افزایش فروش نرم‌افزار سامانه مودیان در سال ۱۴۰۲ اثر قابل‌توجهی بر جذب مشتریان جدید در این شرکت داشته که سال ۱۴۰۳ تکرارپذیر نبوده است.

همکاران سیستم در این بازه زمانی بیش از۴ هزار و ۱۱۵ پروژه استقرار نرم‌افزار را برای کسب‌وکارهای مختلف پیاده‌سازی و عملیاتی کرد که یک‌چهارم این پروژه‌ها بر بستر ابر بوده است.

رشد ۱.۷ برابری دارایی‌های نامشهود

دارایی‌های ثابت همکاران سیستم در ۹ ماه گذشته تغییر چندانی نکرده و فقط ۵۴ میلیارد تومان بیشتر شده است اما دارایی‌های نامشهود این شرکت تقریباً ۱.۷ برابر شده و به ۱۶۹ میلیارد تومان رسیده است. این شرکت ۷۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان بدهی غیرجاری و ۸۷۸ میلیارد تومان بدهی جاری دارد.

تلاش برای افزایش سهم بازار رایانش ابری

در گزارش هیئت‌مدیره همکاران سیستم به راه‌اندازی مرکز داده ونک اشاره شده که طی ۲ سال اخیر یکی از محورهای اصلی سرمایه‌گذاری این شرکت بوده است. درباره اهداف این سرمایه‌گذاری می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • افزایش امنیت و سلامت داده‌های مشتریان
  • سهولت کاربری و نگهداشت آنها
  • افزایش سهم از بازار رایانش ابری

این شرکت امیدوار است در آینده نزدیک، عملیاتی شدن دیتاسنتر ونگ علاوه‌بر موارد فوق، اثرات اقتصادی مؤثری نیز داشته باشد.

منبع: دیجیاتو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا