طرز تهیه کاکائو مکزیکی
کوکو سیب زمینی مکزیکی یکی از غذاهای ساده و بسیار خوشمزه در اکثر کشورهاست. این غذاهای بسیار محبوب ممکن است مکزیکی باشند یا نام دیگری داشته باشند.
اما قطعا دلیل مکزیکی بودن آن به خاطر فلفل چیلی است که با مواد آن مخلوط شده و این نارگیل سیب زمینی را خوشمزه می کند.
مواد لازم برای کاکائو مکزیکی:
طرز تهیه کاکائو مکزیکی:
سیب زمینی آب پز، پیاز متوسط و تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و دو قاشق آرد را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
نکته:
گوشت چرخ کرده و پیاز داغ و فلفل را تفت می دهیم در صورت تمایل یک قاشق رب اضافه می کنیم و نمک و فلفل را اضافه می کنیم.جوهر این کوکو باید تند باشد.
یک لایه از مواد را کف تابه بریزید و در صورت تمایل مخلوط پنیر و گوشت را روی مواد اضافه کنید و درب تابه را ببندید. (مطالب پیشنهادی: طرز تهیه نوک کاکائویی)
یک لایه از مواد کف تابه ریخته و مخلوط پنیر و گوشت را روی آن می ریزند و درب بخارپز را می بندند.
نکته:
اگر نگذارید بخار بگیرد، کاملا پخته نمی شود.
باید نیم ساعت روی حرارت ملایم بماند تا مغز پخته شود.
بعد از پخت، یک لایه دیگر از مواد را روی نارگیل پخته شده بریزید و دوباره بگذارید و پانزده دقیقه دیگر بپزید.
نکات پخت کاکائو مکزیکی، مراحل پخت کاکائو مکزیکی
بعد از جوش آمدن یک لایه دیگر از مواد را روی کوکوی پخته شده بریزید و دوباره استراحت دهید
بعد از پخت آن را تکه تکه کنید و برگردانید تا طرف دیگر مواد هم بپزد.
این کوکو را می توانید به روش های مختلف درست کنید.
منبع: بیتوته