سفارش میلیارد یورویی تسلیحاتی آلمان از آمریکا
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه “تاگس اشپیگل”، آلمان حدود ۲۳ میلیارد یورو تسلیحات و تجهیزات برای بوندسوهر ( ارتش آلمان) به ایالات متحده سفارش داده است.
“بوریس پیستوریوس”، وزیر دفاع آلمان روز چهارشنبه در شهر فیلادلفیا در حین بازدید از یک کارخانه هلیکوپتر متعلق به شرکت دفاعی آمریکایی بوئینگ گفت که در مجموع حدود ۳۸۰ قرارداد با شرکت های دفاعی آمریکایی منعقد شده است.
در این کارخانه هلیکوپتر ترابری سنگین CH47-F “Chinook” تولید می شود که آلمان ۶۰ دستگاه از آن را در مدرن ترین نوع Block II سفارش داده است. پیستوریوس پس از این بازدید گفت که این شرکت تایید کرده است که هیچ خطری برای تحویل برنامه ریزی شده تا سال ۲۰۲۷ وجود ندارد. به گفته وی بنابراین آلمان می تواند به تعهداتی که در قبال ناتو و در برنامه دفاعی تعیین شده است عمل کند.
پیستوریوس همچنین تکرار کرد که آلمان میخواهد کالاهای بیشتری را برای ارتش آلمان تهیه کند که قبلاً در بازار موجود بود، بنابراین باید از قراردادهای توسعه طولانی و گران قیمت چشم پوشی کند. او گفت: «تحول در تدارکات – و این نمونه ای از آن است – به ما این امکان را می دهد که چندین پروژه از این قبیل را در آینده انجام دهیم. این پروژه ها سریع، در دسترس و در نتیجه با قیمت پایدار است.
وزیر دفاع آلمان بار دیگر تاکید کرد که پس از برنامه ریزی و هزینه کردن صندوق ویژه ۱۰۰ میلیارد یورویی، برای نوسازی بوندسوهر به پول بیشتری نیاز است. به گفته وی در اینجا مسئله خرید دو ناوچه، به طور بالقوه در مورد دو زیردریایی، در مورد سیستم های Iris-T، و در مورد تانک ها است.
وی افزود: بنابراین طیف وسیعی از محصولات وجود دارد که ما میتوانیم اکنون سفارش دهیم یا اگر پول وجود داشته باشد، در زمان کوتاهتری سفارش دهیم. وی برای توجیه این گفته های خود اظهار داشت: این البته انگیزهای برای اقتصاد آلمان خواهد بود. وی تأمین شغل، تأمین دانش تخصصی (دانش فنی) در شرکت ها و محرک اقتصادی مرتبط با آن را ذکر کرد.
صندوق ویژه برای ارتش آلمان در سال ۲۰۲۸ منقضی می شود و هنوز مشخص نیست که چگونه الزامات مالی اضافی پس از آن تنظیم می شود. “بوریس پیستوریوس”، وزیر دفاع فدرال آلمان مایل است وزارتخانه خود را از ترمز بدهی معاف کند.
وزیر دفاع آلمان اخیرا همچنین اصول اساسی برای اصلاحات گسترده در ارتش را طی فرمانی ارائه کرد و آن را اساسی برای ایجاد آمادگی در ارتش برای شرایط جنگی دانست.
یستوریوس تأکید کرد که پس از جنگ روسیه علیه اوکراین، دفاع ملی و اتحادی بار دیگر در همه سطوح مورد توجه قرار گرفت. به گفته وی این فرمان پایه رسمی برای یک سازمان رهبری جنگنده و آماده نبرد را فراهم می کند.
پیستوریوس گفت: «این فرمان یکی دیگر از قطعات کلیدی و نقطه عطف است و آلمان را به هدف بازدارندگی و اولویت دفاعی نزدیکتر می کند. زیرا وضعیت تهدید در اروپا «با جنگ پوتین در اوکراین کاملاً متفاوت شده است».
پیستوریوس و تیمش ماه ها بر روی اصلاح ساختارهای رهبری در بوندسوهر و در وزارت دفاع کار کرده اند. دلیل این اقدامات جنگ در اوکراین و ترس از حملات روسیه به خاک ناتو است. این امر باعث شد تا ارتش آلمان که قبلاً عمدتاً بر مأموریت های خارجی متمرکز شده بود، به کانون دفاع ملی و اتحادی بازگردد.
پایان